BOSJACHT – DOCUMENT 2 OF THE TRANSFORMATION (2014)

Document 2 of the transformation (2014) – Video
Available upon request

This is an attempt to visualise my struggle to handle invasive questions upon the ‘deviant’ body, the transgender body.

https://vimeo.com/prinschris/bosjacht

Video made with help from Antonio Martinez and Bart Peters

Bosjacht – document 2 van de transformatie (2014) – moving image
Dit is een vervolg op Iphis, en in deze video is het lichaam al veel meer een compleet persoon, maar de identiteit is ambigu. De constante jacht die niet ingelost wordt, onderbroken met korte voyeuristische blikken op het blote lichaam.

The next chapter in the documentation of the transformation. The body is much more a person, but the identity is still ambiguous. The hunted look, interrupted with small, voyeuristic glances on the naked body.